MYE Å TENKE PÅ

Hei alle sammen. 
Nå er det en god stund jeg har tittet innom bloggen, det er igrunn kun fordi at jeg har ekstremt mye å tenke på om dagen. Ikke minst jobber jeg omtrent syv dager i uken, i håp om å få inn mest mulig penger til jeg flytter neste måned. De siste ukene har både tankene og følelsene tatt litt overhånd. Jeg merker at det tærer på både fysisk og psykisk når det kommer til tanken på å flytte. Jeg gleder meg selvfølgelig mer enn noe annet, men det er rart hvordan store forandringer endrer hverdagen - og jeg står ovenfor den største forandringen hittil i livet mitt. I helgen som var hadde jeg invitert mine nærmeste venner på en liten "goodbye-party", noe som var veldig hyggelig. Det er jo også noe jeg har gått rundt å tenkt på den siste tiden. Det er liksom noe rart med det å skulle reise fra alt og alle - selvom vi alle går hver vår vei. 

 
bw_1.jpg
 

Som sagt er det også mye jobbing om dagen - noe som jeg elsker, men det tærer selvfølgelig på energinivået det også. Jeg syntes det er så deilig å endelig ha fått en rutine på jobbingen, nå som jeg jobber så mye. Jeg hadde noen dager fri og tenkte med meg selv "hvordan skal jeg fylle dagen i dag", hehe. Som dere skjønner er det mye tanker og mye følelser om dagen, men det er noe jeg føler bare er en del av hele "flytte bort"-perioden. Ellers er det ikke mye annet å fortelle eller dele.

Bortsett fra at det selvfølgelig er mye som skjer oppi hode om dagen så har jeg det så bra. Jeg nyter hver eneste dag med både venner og familien, og jeg er stadig ute på nye eventyr og finner på mye sprell. De som kjenner meg, vet at jeg er et klisje-menneske uten like, så dagens klisje er man blir ikke mer lykkelig enn hva man gjør det til selv - og nå er jeg mega lykkelig. Håper alle sammen har kost seg på ferie - og til dere som skal på ferie nå de nærmeste dagene - kos dere super masse og njut! 

5 THINGS I WANNA DO IN JULY

WELCOME JULY

Wardrobe clearout er noe jeg vil få gjort så snart som mulig. Jeg har masse klær jeg ikke bruker som andre kan få bedre nytte av, i tillegg til at jeg har masse klær jeg ikke bruker. Tenker at en wardrobe clearout hadde passet perfekt nå som jeg snart skal legge alt i kofferter å flytte. 

Pakke - apropos det å flytte - så har jeg veldig lyst å begyne å småpakke litt. Hver gang jeg skal ut å reise eller skal ett eller annet, så er jeg alltid tidlige ute med å pakke. Med tanke på at jeg skal pakke ned nesten alt jeg eier - syntes jeg det er på tide å begynne å pakke ned litt (hehe). Tenker kanskje å begynne med klær som jeg ikke bruker nå som det er så varmt. Ååå som jeg gleder meg♥

♥ Spare!! Det er ikke til å legge skjul på at det jeg nå snart skal gi meg ut på - ikke er gratis. Derfor jobber jeg såpass mye også prøver jeg å spare så mye som overhode mulig. 

♥ Gjøre mest mulig på kortest mulig tid. Månedens spalte dreier seg veldig mye om nettopp det at jeg skal flytte - nummer fire denne måneden er intet unntak. Jeg har lyst å gjøre mest mulig før jeg reiser, og med det mener jeg å være med flest mulig og gjøre mest mulig. Det meste kommer til å forandres når jeg flytter - så derfor har jeg lyst å gjøre mest mulig med de menneskene som betyr mye for meg. 

♥ Lese en bok. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er en lesehest - noe jeg syntes er litt trist med tanke på at det finnes så utrolig mange bra bøker der ute. Jeg har vært så heldig at jeg har fått låne en bok av forfatteren Lucinda Riley. Den heter "de syv søstre" - det er en bok jeg veldig gjerne har lyst å lese denne måneden. 

LA KJÆRLIGHET VÆRE KJÆRLIGHET

Hei alle sammen!
På lørdag var jeg og familien en tur i Oslo for å se på pride-paraden. Jeg har aldri vært å sett på pride-paraden før, og det er noe jeg nå angrer litt på. Det er ikke ofte jeg er jeg sitter med en tåre i øyekroken og et smil om munnen - men det gjorde jeg på lørdag. Jeg merker at det er en glede som flyr gjennom hele kroppen bare tanken på hvor langt Norge har kommet i forhold til andre land når det kommer til homofile og lesbiske, noe jeg syntes er helt fantastisk. Det er selvfølgelig en lang vei igjen å gå før alle (uansett) blir akseptert for dem de er.
Pride-paraden var en parade spekket med glitter, nakenhet, ærlighet, smil og egentlig bare ren glede. Det var helt fantastisk å se på og ikke minst å få lov til å oppleve. Neste år blir nok det nok pride-parade i New York, noe jeg også ser utrolig mye frem til. 

pridebloggen4.jpg

Er det en ting jeg virkelig engasjerer meg for så er det likeverd. Det spiller ingen rolle om det handler om homofili eller hudfarge, men likeverd er et tema jeg brenner for. Jeg syntes det er skremmende og egentlig helt motbydelig at noen mennesker mener at man ikke er like mye verdt på grunn av legning. Vi er det alle laget av kjøtt og blod. Det at hvem man velger å elske skal ha noen betydning på hvor mye du er verdt syntes jeg bare er feil fra A til Å. Kjærlighet er kjærlighet - uansett. 

pridebloggen3.jpg
 


Jeg vet om flere som er imot homofili og personlig skjønner jeg ikke hvorfor. For flere hundre år siden, tilbake til den greske tiden var homofili sett på som en styrke. Den romerske historikeren Plutark omtalte de homofilies forbindelsen i den greske hæren med ordene; 

En enhet sementert av vennskap bygd på kjærlighet vil aldri bli brutt
— Plutark

Så historisk sett har homofili aldri vært noe som har blitt sett på i negativ kontekst. Så mitt spørsmål opp i det hele er egentlig hvor i alle dager gikk det galt? Hvem var det som kom opp med ideen om at homofili er noe vi mennesker ikke skal akseptere?. 

pridebloggen1.jpg

Så til alle der ute - uansett om du liker jenter, gutter eller begge så er du elsket, like høyt som alle andre. Jeg syntes det er på tide at alle begynner å akseptere og godta hvert enkelt individ på denne kloden for den de er. Alle er forskjellig, ingen er like - men vi er alle like mye verdt. 

EN TÅRE I ØYEKROKEN

Hei alle sammen! 

Den siste tiden, eller de siste ukene har vært så stappfulle med både skole og jobb at jeg rett og slett har glemt bort alt, men fra og med i dag er jeg ferdig på skolen og kan ta sommerferie med god samvittighet. Samtidig som det er deilig at jeg endelig har sommerferie - er det rart å tenke på at jeg nå er ferdig med 13 år skolegang. Det var med en tåre i øyekroken jeg sto på avsluttningen igår. For å si det sånn var det vanskelig å holde tårene tilbake. Etter avsluttningen, var alle i klassen på en ordentlig fest med lærerene - noe som vi hadde gledet oss til i tre år. Vi var også en liten tur innom skolen idag, og da kom selvfølgelig tårene for fullt. Det var tungt og litt rart å tenke på at dette var siste gang alle sammen var samlet. 

IMG_2167.jpg

Jeg kan med hånden på hjertet si at de tre årene jeg nå legger bak meg, har vært de tre beste årene i livet mitt. Videregående har kun vært fantastisk, det er egentlig det eneste ordet som beskriver videregående for meg. Jeg har fått muligheten til å bli kjent med så utrolig mange flotte mennesker og fått så utrolig mange muligheter til å utvikle meg som person og ikke minst utvikle meg i bransjen. Jeg kan ikke gjøre annet enn å smile når jeg ser tilbake på alle opplevelsene og minnene fra videregående. Alle vennskapene og minnene er noe jeg kommer til å ha med meg livet ut. 

IMG_2176.jpg

Nå er det sommerferien som står for tur, deretter har jeg en spennende tid i møte, for i slutten av august tar jeg med meg alt å begynner et nytt kapittel på fire år i New York. 

FAMILY WEEKEND

Hei alle sammen! 
Denne helgen har hvert helt fantastisk. Etter jobb på Lørdag, tok jeg og mamma turen opp til bestemor i Telemark. Både pappa og resten av familien var alt i Telemark da vi ankom i går ettermiddag. Vi var i Telemark for å feire bestemors 85 års dag. Vi var ute å spiste og koste oss til sent, sent på kveld. Der bestemor bor er en drøm i seg selv. Det er ikke mange som kan sitte på verandaen å ha en utsikt som omtrent tar pusten fra deg. Ingen andre ord enn magisk, kan beskrive det. I dag tidlig var jeg og mamma å tok oss et morgenbad i Nordsjø somkun ligger et steinkast unna, igjen helt fantastisk. Med tanke på den ekstreme varmen som har vært den siste tiden, var vannet super deilig. 

IMG_1920.jpg

Bestemor er en dame som har all mulig av frukt og godsaker i hagen. Jeg og min kjære kusine Hedda, bestemte oss derfor for å plukke med oss litt rabarbra med hjem. Planen er å lage en smuldrepai med rabarbra, ellers fikk jeg et tips om at det er super godt å ha i smoothie også. En ting er hvertfall helt sikkert - disse to dagene kom på perfekt tidspunkt. Det er noe med det å bare komme til et sted der man bare kan slappe helt av, nye utsikten og bare kose seg. Og det gjorde vi alle man alle.  

 
IMG_1928.jpg
 

I går når vi var ute for å spise bursdagsmiddag, var vi på et helt fantastisk sted. Jeg syntes det er så fint å se at steder som er gamle og oftest har forfalt blir holdt liv i. Det er også morsomt å høre gamle historier om steder vi er på. For pappa og hans to søsken har vokst opp i Telemark og vært mye på dette stedet. Da er det morsomt å høre om hvem som bodde hvor, hvordan de menneskene var og ikke minst hvordan stedet en gang var. Litt god gammeldags mimring og historier slår alltid godt an. 

IMG_1926.jpg

♥♥♥

IMG_1923.jpg
 

BREATHTAKING VIEW ♥

 
IMG_1922.jpg
IMG_1924.jpg

Håper alle sammen har hatt en kjempe fin helg og ikke minst kost seg i det fine været♥ Ønsker alle en fin kommende uke og lykke til alle som har eksamen.