THREE FASHION BLOGGERS TO FOLLOW


DARJA BARANNIK

Darja tror jeg nok er en av de første om ikke at hun faktisk er den første jeg begynte å følge i moteverden. Det jeg liker så godt med Darja sin stil er at den er så ren og elegant, men alikvel så er det alltid en litt fresh ting som gjør hele antrekket. Enten det er en knasj oransje veske eller et par crazy sko - så er det virkelig bare prikken over i-en. 
Personlig syntes jeg det er vanskelig å ta eksakt inspirasjon fra garderoben til Darja, da den kommer med en viss prislapp, men det er akkurat dette som gjør stilen hennes så unik. Jeg syntes det er utrolig morsomt å da kjøre sin egen vri på en antrekk som er inspirert av noen, for å få antrekket litt mer personlig. 

 ALL OF THE PICTURES ARE FROM DARJA BARANNIK`S BLOG: http://www.darjabarannik.com

ALL OF THE PICTURES ARE FROM DARJA BARANNIK`S BLOG: http://www.darjabarannik.com


LYDIA ELISE MILLEN

Lydia er en britisk youtuber jeg tilfeldigvis kom over for cirka et år tilbake da jeg svirret gjennom alle sosiale mediene mine. Lydia er både youtuber, blogger, instagrammer og influencer. Lydia er nok for øyeblikket min desidert favoritt. Lydia er også en som har en garderobe med en skyhøy prislapp, men det jeg liker godt med Lydia er at hun har en god blanding av både dyrt og billig, noe som gjør garderoben hennes enda mer inspirerende for min del. Hvis jeg skulle beskrevet Lydia sin stil så er det rent, sofistikert, voksent og elegant. Hvis man scroller gjennom instagrammen til Lydia ser man godt hvilke farger som går igjen. 

 ALL OF THE PICTURES ARE FROM LYDIA ELISE MILLEN`S BLOG: http://lydiaelisemillen.com

ALL OF THE PICTURES ARE FROM LYDIA ELISE MILLEN`S BLOG: http://lydiaelisemillen.com


ANGELICA BLICK

Angelica er nok den kuleste, råeste og mest lekne av alle mine tre favoritter. Jeg elsker stilen til Angelica, den er fargerik og ungdommelig noe jeg digger. Angelica har også en god blanding av det som er dyrt og det som er billig, men det er utrolig mye i garderoben hennes som man kan få tak i til en god penge. Hun handler også veldig mye på Zara, noe jeg elsker for det er en av mine favoritter. Hver gang jeg er på utkikk etter noe litt crazy eller bare trenger en god dose med fashion inspiration tar jeg alltid turen innom bloggen eller instagrammen til Angelica. #frelst

 ALL OF THE PICTURES ARE FROM ANGELICA BLICK`S BLOG: http://angelicablick.se

ALL OF THE PICTURES ARE FROM ANGELICA BLICK`S BLOG: http://angelicablick.se