THE PERFECT BLAZER

En av høstens største trender er blazere. I alle regnbuens farger, fasonger og mønster. Jeg er jo veldig glad i den klassiske sorte blazeren, men min favoritt denne høsten har uten tvil hvert gingham blazeren. En blazer kan heve et hvert antrekk og ikke minst er det et plagg som passer til alt. Det beste med blazere er jo at det er et plagg man kan style på mange forskjellige måter. Min personlig favoritt er sort bukse, boots enkel topp og blazeren. Det et litt mer et statement antrekk der blazeren blir i fokus, men det er akkurat slik jeg liker det. 

Skjermbilde 2017-11-12 kl. 23.49.33.png
outfitpost_10.jpg
 

♥ ♥ ♥

 

Med tanke at jeg blazeren skal være plagget som står i fokus, er jeg som sagt super glad i å holde alt annet svært enkelt. Når det kommer til et hvert antrekk er jeg veldig glad i Gucci beltet mitt, det er også en av de tingene som er med på å heve et hvert antrekk. Jeg er en gullperson, så det at belte og vesken har noen gulldetaljer, er med på å gjøre antrekk mer helt. Det blir litt som kremen på kaka♥