JUST A POP OF RED

Denne sesongen er det fargen rød som har regjert både i gatene og på catwalken. Jeg har aldri hvert noe særlig glad i fargen rød, men etter sesongen som har hvert ser jeg at jeg har kapret meg noen skikkelig fine plagg - i rødt♥ Farger som rød er jo veldig sterke farger som tar mye av oppmerksomheten i et hvert antrekk, derfor elsker jeg å bruke sånn som den rød genseren med et par sorte jeans og et par snekers eller andre enkle sko. Min favoritt kombinasjon er en sterk farge eller bare en farge generelt kombinert med noe sort, da føler jeg fargen kommer mye bedre frem. 

Untitled-4.jpg

Denne rød genser kjøpte jeg på Lindex for et par uker tilbake og jeg elsker den. Den har på en måte litt trompet armer, noe jeg syntes gjør hele genseren til litt mer enn bare en genser. Jeg pleier å kombinere den med både jeans, a-line skjørt eller ettersittende skjørt. Et fint plagg å ha i klesskapet for litt pop of color

IMG_2078.jpg
IMG_2075.jpg