MIN FAVORITT TREND DENNE VÅREN

Det er så mange flotte og sprudende trender denne våren. Personlig elsker jeg "mellom-årstidene" for da er det all about lag på lag, masse tilbehør og fine farger. Høsten er det varme toner, som burgunder og orange. Mens på våren er det duse pastell farger. Begge mine favoritter. 

Men min favoritt-trend denne våren er hår accessories. Alt fra hårbøyler, hårspenne og fancy hårstrikker. Om du velger en enkel og fin hårspenne til et ellers casual antrekk hever du antrekket betraktelig. Jeg personlig elsker enkle antrekk, men med små detaljer som ellers gjør hele antrekket. Dette kan være alt fra en veske/clutch i en sprakende farge, en rutete blazer - eller nettopp en fin hårspenne. 

IMG_0979.jpg

Det er masse forskjellige hårspenner ute på markede nå, og jeg tror det bare vil komme mer og mer. Jeg er en skikkelig elsker for alt som er gull, derfor gikk jeg for denne elegante og fine gull hårspennen. Det jeg liker så godt med hårspenner er at det kan skjule en ellers dårlig hårdag, ved å ta fokuset litt bort fra selve håret - noe som er en lifesaver for meg, da jeg sjeldent har god tid på morgningene. 

IMG_0980.jpg
 

Man kan style de på utallig forskjellige måter, men jeg er en "det enkle er ofte det beste" person. Min favoritt er å sette den i på siden, ved å dra litt av håret bort i fra ansiktet. Jeg syntes også det er veldig kult at det blir litt "usymmetrisk", med tanke på at det ikke blir likt på hver side. 

 
IMG_0977.jpg

Å som jeg elsker denne trenden. Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet om hva din favoritt-trend denne våren er. ♥