L`OCCITANE X EIRIN KRISTIASEN

Skjermbilde 2017-11-19 kl. 16.20.36.png

Forrige uke da jeg var ute på julegaveshopping stakk jeg innom Loccitane og rappet med meg denne boksen med nydelige produkter. Eirin Kristiansen har samarbeidet med Loccitane å laget denne fine boksen med hennes tre favorittprodukter. Jeg har faktisk ikke prøvd så mange produkter fra Loccitane, annet enn de fantastisk gode håndkremene de har. Jeg har prøvd produktene i et par dager - og jeg er in love. Både dusjoljen og kroppsoljen er uten tvil to nye favoritter hos meg, ikke bare gjør de godt men de lukter også magisk♥

bruk.jpg
bruk1.jpg

I boksen er det også en mist spray som du skal spraye på puta rett før du skal legge deg, slik at du sover bedre♥. denne som de to andre produktene lukter himmelsk. Denne sprayen inneholder dufter av lavendel, bergamot, mandarin, søt appelsin og geranium. Lavendel er min favorittduft når det kommer til det meste, så jeg var mildt sagt ganske happy da jeg spraya denne rundt om på soverommet, hehe♥ Denne boksen er også perfekt som julegave, nå som julen nærmer seg med stormskritt. 

bruk2.jpg
 
Anette EilertsenBEAUTY