MY FAVORITE SKINCARE

Min hudpleie rutine er noe jeg alltid har vært svært nøye og ikke minst flink med. Uansett hvor trøtt eller sliten jeg er tar jeg alltid av meg sminken og vasker huden. Noen dager er det sånn at man faktisk ikke orker å gjøre noe, men av med sminken og en kjapp vask over ansiktet er noe jeg gjør uansett. Når jeg begynte med en ordentlig og fast hudpleie rutine merket jeg stor forskjell på hvordan huden min ble og hvordan den var. En god rutine er kjempe viktig♥ Over de siste månedene eller faktisk årene har jeg merket at det er noen produkter jeg kjøper igjen og igjen. Og det med god grunn. Jeg har plukket ut fire av mine desidert favoritt produkter som jeg ikke kan leve uten. Av disse fire er det i grunn bare fuktighet og pleie, men ingen skrubb. Jeg har enda ikke klart å finne en ansiktsskrubb som jeg virkelig elsker, så om dere har noen skrubber å anbefale, må dere bare si fra - I want to try it out

IMG_2034.jpg

CHANEL HYDRA beauty crème Dette er en fuktighetskrem jeg tror jeg har brukt nå i snart 3 år. De har også en som er i gele, men den syntes jeg er bedre på sommeren da den er mye lettere på huden. Men nå som det er vinteren liker jeg å bruke en fuktighetskrem som er litt fetere og beskytter huden mer mot både kulde og sol. Dette er en krem jeg virkelig ikke kan leve uten, herregud den er så god♥

SUNDAY RILEY Juno oil♥ Dette er en ansiktsolje jeg kom over da jeg var i New York for halvannet år tilbake. Jeg har aldri vært stor fan av oljer fordi jeg allerede har litt oljete hud fra før av, men denne er jeg glad jeg tok med meg for å prøve ut. Den er så fuktighetsgivende og ikke greasy på huden i det hele tatt. Ulempen med denne er at jeg kun får tak i den i USA, men jeg husker alltid på å spørre om noen kan kjøpe den om de er i USA. Det fine med denne oljen er at du trenger ikke så mye, så den er drøy og holder lenge. 

MARIO BADESCU drying lotion Denne kom jeg over, som sikkert mange andre da Kylie Jenner sa denne lille flasken var en reddende engel - og det er den. Denne påfører jeg på alle urenheter på kvelden og når jeg våkner dagen etter er de så godt som borte. Jeg bruker en q-tips som jeg dypper nedi så jeg får med litt av det rosa og påfører den på urenhetene. Dette er gull i en flaske!

BABOR Reversive Overnight Mask Denne masken fikk jeg med meg når jeg var på et event med Babor for noen måneder siden. Dette er en overnight maske som jeg påfører på kvelden et par ganger i uken. På eventet kalte damene denne masken for prinsesse masken og jeg må si at jeg føler meg som en babyrompe når jeg våkner - huden blir så myk og deilig♥ (reklame)

IMG_2035.jpg

♥  ♥  ♥

IMG_2033.jpg