A WHOLE LOT OF LOVE

Hei alle sammen 

Det kommer nok ikke som noen overaskelse for dere som kjenner meg at dette innlegget kommer. Dette innlegget handler nemlig om min lille skatt, Chanel. Er det en ting som virkelig lyser opp hverdagen min så er det henne. Jeg husker veldig godt første dagen vi fikk pus, hun var så liten at hun fikk plass i hånden min - en smule usikker, men det tok ikke mange minuttene før hun ble helt bajas og løp rundt. Det ikke til å legge skjul på at hun er en skikkelig bortkjemt katt, men det er noe jeg føler henger litt med når det kommer til kjærledyr. Chanel er nok også den eneste katten jeg vet om som er så kosete. Hun koser på alt og alle, hun er så og si trygg på alle mennesker hun møter, nye som gamle. Hun er rett og slett en liten koseklump. 

 
 
IMG_1969.jpg
 
 

FACTS 

Navn: Chanel
Født: 17.november 2016
Rase: Blanding

Skjermbilde 2017-11-10 kl. 23.07.52.png