SØNDAGSMYS

Søndager er min favorittdag i løpet av uken, det er så deilig å sove lenge, lage god frokost og binge watch favorittserien. For øyeblikket har jeg fått helt dilla på tv-serien Glee - har sett den en gang før, men det er en så fin serie. For ikke å glemme er det den årlige vaffeldagen idag og da ble det selvfølgelig vafler og en god lunsj. Det er også super deilig å se at snøen smelter og at sola varmer for fullt. Så idag ble vaffel-lunsjen servert utendørs. 

IMG_0960.jpg
nordyball.jpg

Resten av dagen skal jeg ikke gjøre stort annet enn å bare slappe av. Forrige uke var en lang og relativt slitsom, men helt fantastisk uke. Vi var på klassetur til Lillehammer og fikk oppleve Amandus Festivalen, klasseturer er alltid så hyggelig. Det kommer et innlegg om turen til Lillehammer i løpet av de neste dagene. 
Ellers håper jeg alle får en super søndag og en god påske!