5 TING JEG VIL GJØRE I NOVEMBER

 pictures from  Weheartit

pictures from Weheartit

♥ Er det en ting jeg alltid er sent ute med så er det julegaver. Jeg løper alltid rundt på senteret som en gærning et par dager før julaften. I år har jeg bestemt meg for at jeg skal bruke litt mer tid og virkelig finne gode julegaver til venner og familie. Det beste jeg ved å bruke penger på (bortsett fra reise) er gaver til mennesker jeg setter pris på. I Desember tenkte jeg at jeg skulle lage et innlegg der jeg skriver en liten julegave guide til både gutter og jenter.

♥ De neste ukene er det litt mindre jobbing før julekaoset starter for fullt. Disse ukene skal jeg virkelig benytte til å gjøre ting jeg liker og ting jeg ellers ikke får tid til en den travle hverdagen. Som jeg skrev Oktober spalten skal jeg stresse mindre og glede meg mer over de små tingene i hverdagen. 

♥ En vanlig hverdag for meg er veldig hektisk, med tanke på at jeg går på skole og sjonglerer tre andre jobber ved siden av, derfor blir det fort til at jeg ikke alltid har tid til vennene jeg ikke går på skolen med. Jeg har jeg bestemt meg for at dette skal endres og at jeg skal bruke mer tid på de jeg ikke alltid får hvert så mye med. 

♥ I alle år så har mamma og pappa stilt opp med pakkekalender til både meg og min bror. For to år siden bestemte jeg meg for at jeg skulle ta i et tak og lage kalender til de også, det skal jeg gjøre i år også. Jeg syntes det er så koselig å gi litt tilbake til mor og far, da de gjør så mye for meg ellers i hverdagen. 

♥ Jeg er ekstremt glad i å bake og kokkelere på kjøkkenet. Jo mer crazy og vanskelig oppskrifter, jo bedre. Jeg skal bake mer og utforske nye oppskrifter. Det er vel ikke til å legge skjul på at Desember er måneden for å bake søtsaker, men herregud som jeg gleder meg!

 
Skjermbilde 2017-11-08 kl. 23.35.44.png