5 TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER

 pictures from  Weheartit

pictures from Weheartit

♥ Julegata i Oslo har blitt en liten tradisjon for meg, mamma og bestefar. I fjor var vi der når julegrana ble tent og det var så koselig. i år så jobber jeg dessverre dagen da grana på universitetsplassen blir tent, men julegata skal besøkes! (har alt hvert der, hehe).

♥ Få med meg julekalenderen som går på barne-tv. Dette er noe jeg har gjort så lenge jeg kan huske - og det er så koselig. Spesielt når det "klassikerne" som går på tv - Jul i svingen, blåfjell, skomaker Andersen er mine tre favoritter. Dette er noe jeg tror og håper jeg kommer til å gjøre så lenge jeg lever. #nostalgisk

♥ Jula er tiden for å gå crazy på julepynt, det er også planen. I fjor gikk jeg helt amok med julepynt, dette er nok mest fordi jeg jobbet på søstrene grene og det er ingen som gjør julepynt bedre enn de. 

♥ I desember og egentlig generelt sett jula, ser jeg ufattelig mange filmer. Og i år er det ikke noe annerledes. Igjen er det klassikerne som er favoritter hos meg. Hjemme alene, grinchen, tre nøtter til askepott og Polarekspressen er bare noen favorittene. Det kommer forresten ett innlegg med "must watch" julefilmer om ikke alt for lenge. 

♥ Det er jo ikke til å unngå julekaker i jula (helt greit for meg, hehe). Når jeg var litt yngre var det alltid tradisjon at jeg, mamma og bestemor hadde juleverksted flere dager i desember, for å bake kaker. Etter at min kjære bestemor gikk bort for et par år siden, har denne tradisjonen blitt enda viktigere for meg♥