5 TING JEG VIL GJØRE I OKTOBER

pictures from  Weheartit

pictures from Weheartit


♥ WELCOME OCTOBER ♥


Da var oktober her og endelig har høsten kommet for fullt. Høsten er for meg den fineste, beste og kosligste årstiden vi har. Jeg tenkte at på bloggen skulle jeg lage liten månedelig spalte. Denne "5 ting jeg vil gjøre..." spalten har jeg tatt litt inspirasjon fra Eirin Kristiansen. Jeg personlig elsker når henne har disse spaltene, så jeg kunne jo ikke gjøre annet enn å lage en selv. 

Skjermbilde 2017-09-24 kl. 15.28.51.png

 ♥ 1. Som sagt er jo Oktober årets høstmåned og jeg elsker høsten. Derfor tenkte jeg å ta fatt på et lite prosjekt der jeg skal dekorere rommet og rundt om i huset med høst tema. Dette er noe jeg alltid gjorde da jeg var litt yngre, men de siste årene har jeg hvert litt slapp på det. Det er jo så koselig, så det skal jeg virkelig begynne med igjen. 

 ♥ 2. Oktober måned er da vi virkelig får kjenne på høst kulda, da er det jo ikke til å unngå å slenge på seg en god strikka genser. I fjor, hadde jeg en clear out i klesskapet mitt og da kvittet jeg meg med fler strikka gensere enn jeg hadde trodd. Så jeg eier kun en strikka genser for øyeblikket. Derfor har jeg bestemt meg for å investere i et par gode strikka gensere jeg kan få bruk for i noen år og årstider fremover. 

 ♥ 3. Jeg vil se alle Harry Potter filmene, hold dere fast - jeg har ikke sett en eneste en. Jeg aldri hvert en person som er så glad i den type filmer, men nå i det siste ser jeg sett mange bilder fra de første harry potter filmene og jeg har så lyst å se de. Så kjenner jeg meg selv rett, blir det nok en helg med Harry Potter marathon. 

 ♥ 4. En blomster bukett er alltid noe som får meg til å føle meg fresh. Så nå som det er høst, har de utrolig mange forskjellige og vakre blomsterbuketter på blomsterbutikkene. Det er så mange fine buketter i alle høstens farger, så det gleder jeg meg til!

 ♥ 5. Siste er rett og slett å slappe av mer, nyte øyeblikkene og være litt mer i nuet. Jeg er altfor flink til å stresse og ikke ta meg god nok tid til å nyte de øyeblikkene som fortjener det. For noen måneder siden så mediterte jeg hver eneste dag - morgen og kveld. Det er noe jeg savner å gjøre, for er det en ting som funker for min del når det kommer til å stresse ned, så er det å meditere.