WHO AM I?

Hei og velkommen til min blogg. 
Mitt navn er Anette og jeg er en 18 år gammel jente. På denne bloggen skal jeg dele min hverdag med alle dere. Det blir innlegg som handler om alt fra fancy eventer og kule reiser til seriøse og tankevekkende innlegg. 

Noen av dere kjenner meg kanskje igjen fra bloggen aeka.blogg.no som jeg blogget på i nesten 6 år. Jeg stortrivdes som en liten blogger fra lille Kløfta, der jeg delte livet mitt svart på hvitt. Dette er nå snart 5 år siden og jeg har blitt 5 år eldre. Jeg har nå bestemt meg får å hoppe inn i bloggverden igjen grunnet at jeg har savnet å dele mine opplevelser med andre over blogg. 

Jeg har nå begynt tredje året på videregående, på medier og kommunikasjon. Det er nok ikke til å legge skjul på at tredje året på videregående ikke er av det letteste, men jeg kan med hånden på hjerte si at jeg stor koser meg. De siste årene mine på videregående har åpnet titalls av muligheter for meg og jeg gleder meg til å ta fatt om de utfordringene som kommer etter videregående. 

FOTO: Ganesh foto

Welcome to my blog. 
My name is Anette and I am an 18 year old girl from Norway. On this blog I will share my everyday with all of you guys. My posts will be everything from fancy events and cool trips to serious and posts with a lot of thought. 

Some of you (Norwegians) may know me from my old blog, aeka.blogg.no. I loved being a blogger from a little village in Norway where I could share my life. This is know 5 years ago. I have decided to enter the blog world one more time because I have missed to have a place to share and write down my experiences. 

I have now started my last year in high school where I am studying media and communication. I am really getting to know the feeling that this year is and will be rough and hard, but so far so good. The two past years in high school have opened a lot of opportunities for me, and I just can`t wait to finish high school and just seize the moment.