5 THINGS I WANNA DO IN OCTOBER

// New York time 21.00

design_uten_navn-2018448-4-1539218384179.jpg

Endelig var Oktober her igjen, min favorittmåned. Dette året er oktober helt spesielt, nettopp fordi jeg er i New York. Jeg husker for et par år siden, da satt jeg å scrollet gjennom hundrevis av bilder på weheartit av høsten i New York. Surrealistisk nok, sitter jeg her i dag, i favoritt byen, i Oktober måned. Mer kan jeg faktisk ikke be om. Akkurat nå gleder jeg meg bare til at tempraturen dropper, kåpene kommer ut av skapet og bladene endrer farger, ååå som jeg gleder meg.

just_a_walk_through_central_park1_2-2018448-4-1539218401582.jpg

♥ Farge håret  er alltid noe jeg får lyst til så fort bladene på trærne endres. Dette året var intet unntak. Jeg får alltid så lyst å farge håret litt mørkere, litt mer høst. Jeg har hatt brunt hår mange ganger før, og jeg ville tørre å påstå at alle blir litt lei hårfarge og hår generelt - og det er jo så deilig med litt forandring. 

♥ Ha med meg kamera overalt hvor enn jeg går. Jeg lever trossalt i den fineste byen i verden, og det faktum at høsten er rett rundt hjørnet for å gjøre byen enda kosligere gjør meg genuint happy, i tillegg til at byen blir det perfekte objektet for bilder. Jeg er jo en skikkelig høst person og skikkelig New York person, så bedre kan det egentlig ikke bli. 

♥ Bok + Pumpkin spise latte + central park. Dette er noe jeg alltid har drømt å gjøre. Bare ta med meg en kaffe og en bok, å sette meg i parken å lese, nyte og kose meg. Jeg har så mange bøker jeg har lyst å lese og pumpkin spice latten på starbucks er kun i salg på høsten! My favorite coffee

♥ Harry Potter Marathon, jeg husker at på fjorårets oktober spalte så skrev jeg også at jeg hadde så lyst å ha Harry Potter marathon. Dette året har jeg intet annet valg, fordi min kjære roommate Mia, er verden største Harry Potter fan. Etter å ha sett ett par filmer de siste ukene, gleder jeg meg til resten av filmene. 

♥ Ta meg et bad, denne høres sikkert super rar og random ut, men i leiligheten min har jeg nemlig (endelig) fått badekar. Noe jeg har savnet helt siden vi fjernet det hjemme for mange år tilbake. Jeg elsker å komme hjem etter en lang dag og bare legge meg i et varmt bad med en bobblete bathbomb.

Anette EilertsenLIFESTYLE