THINKING ABOUT THE FUTURE

// New York time 19.37

Hei alle sammen,
Da var nok en lørdag snart unnagjort. I dag har vi tatt det relativt rolig og kun hvert ute en tur i Bryant Park. Når det er sagt, så er Bryant Park uten tvil mitt favoritt sted i NY at the moment. De har nemlig satt opp Bryant Park Winter Village. Med skøytebane, masse spisesteder og mange små boder. Jeg får så utrolig julefølelse hver gang jeg er der, noe som egentlig er helt greit fordi julen er det beste jeg vet. Resten av kvelden skal jeg og to andre ned på favorittrestauranten - 44 & X. Det er en restaurant jeg er helt sikker på at vi har vært på tjue ganger siden vi flyttet hit, men det er uten tvil favoritten når det kommer til både frokost, brunch, middag og drinker. For ikke å glemme, så er 44 & X naboen vår, for den ligger rett utenfor døra.

thinkingaboutthefutureedit.jpg

I det siste har jeg også begynt å tenke litt på fremtiden og hva jeg vil gjøre etter jeg er ferdig på studiet jeg går på nå. En ting som hvertfall er helt sikkert er at jeg aldri vil forlate New York. Det er en by som har så mange muligheter og utrolig mange andre bra skoler der jeg kan fortsette utdanningen og ta en master. Forrige helg var jeg Mia og våres fantastiske megler i Harlem, og der ligger Columbia University. Columbia er en skole jeg har drømt om å gå på i mange år og for å være helt ærlig har jeg alltid tenkt at det kun skulle forbli en drøm. Ettersom jeg akkurat har begynt på Berkeley College og kun er på mitt første semester, har jeg begynt å tenke på fremtiden og hva jeg skal gjøre etter studiet mitt på Berkeley er over. Det er kanskje rart at jeg har begynt å tenke på det allerede, men herregud som tiden flyr. Kan ikke tro at jeg snart har bodd her i tre måneder. Det er ikke til å legge skjul på at når jeg sto utenfor Columbia, tenkte jeg med meg selv at “her vil jeg gå”. Columbia er en IVY leage skole, som vil si at det er en skole det er vanskelig å komme inn på og en skole som bærer mye respekt ved navnet sitt. Med det følger også en stor prislapp, men spør du meg - så kan man aldri sette en prislapp på utdanning og opplevelser.

Untitled-1.jpg

// Anette