LOOKING THROUGH THE WINDOW

// New York time 19.59

Etter noen hektiske uker med både skole, trøbbel med leiligheten og masse gode kvelder med gjengen er det godt å endelig tune-in på bloggen igjen. Det er utrolig mye som skjer om dagen at jeg nesten ikke helt klarer å henge med. Selvom det er akkurat slik jeg elsker og ønsker at hverdagen skal være, blir det litt lite med tid til å gjøre andre ting. Med skolearbeid hver dag, internship tre dager i uken og alle timene som blir brukt til å utforske denne fantastiske byen, så er det ikke mye igjen av døgnet. Jeg er fortsatt i tilvenningsfasen, men jeg begynner endelig å få litt rutiner i hverdagen, noe som er veldig deilig. Når det er sagt, syntes jeg det er veldig deilig at ingen dager er like, uansett om jeg har det samme på agendaen, så er ingen dager helt like. love it

windowcollage.jpg
sadfghj.jpg

Som jeg sa, så har jeg også fått meg et internship der jeg stor koser meg. Internship er noe som er veldig vanlig i storbyen og for dere som ikke vet hva et internship er, så er det kort fortalt en ubetalt jobb. Dette internshipet er med Brooklyn Fashion Incubator og der jobber jeg som assistent for to helt fantastiske mennesker som grunnla og driver bedriften. På skolen er det sånn at iløpet av tiden din som student, må du ha et internship, men det er ikke før siste året. Så dette internshipet er egentlig kun for å få masse erfaring. Nå som det endelig er fredag, skal jeg og min kjære roommate - Emilie, bestille take-out, lage kakao og se film. Denne helgen er noe jeg har gledet meg til i flere uker, for på søndager kommer min bestevenninne Ane på besøk. Ååå som jeg gleder meg!

// Anette

Anette EilertsenLIFESTYLE