CELEBRATING EARLY CHRISTMAS

IMG_5006.jpg

Endelig var desember og julen her. Denne julen og denne desember måneden er veldig spesiell og veldig annerledes enn hva jeg er vandt til. I år er jeg på en måte helt alene og ikke i det som er det trygge - nemlig familie. På den andre siden, sitter jeg med en følelse som er alt annet enn alene. I helgen, feiret jeg nemlig jul med min nye lille familie. Over de siste månedene har jeg fått fire utrolig gode venner, som jeg nå er så heldig å kunne kalle familie. Mia og Emilie er mine kjære samboere, selvom man egentlig skulle trodd at vi alle fem var samboere, siden vi tilbringer så mye tid sammen.

IMG_5009.jpg
 
HOME-COOKED MEALS.jpg

I helgen feiret vi i familien jul i vår leilighet. Med norsk toro grøt, julegaver, julemusikk, kortspill og selvfølgelig - home alone lost in New York. Leiligheten våres er ikke av de største leilighetene i New York, men vi fikk presset oss sammen på våres lille sofa, med tepper, dyner, puter og macen på en kjøkkenstol. Åååå som vi koste oss! Vi hadde planlagt i flere uker at vi skulle feire julaften 1. desember

IMG_5008.jpg
IMG_5003.jpg

Det er noe veldig annerledes med å tilbringe julen her i New York enn hva det er å tilbringe den hjemme i Norge. Skal jeg være helt ærlig, så foretrekker jeg faktisk julen i New York. Det er ikke til å legge skjul på at når det kommer til julen, eller høytider generelt sett, så er er amerika et land som drar den helt ut. Det er julepynt så lang øye kan se, juletre salg på vært eneste gatehjørnet og julemusikk langs gatene - det er rett og slett helt fantastisk.

IMG_5007.jpg
IMG_5004.jpg
IMG_5002.jpg
Anette EilertsenLIFESTYLE