3 DAGER I LILLEHAMMER

IMG_0945.jpg
IMG_0950.jpg
IMG_0949.jpg
IMG_0946.jpg

Klasseturer er noe av det beste jeg vet og denne turen var ikke et unntak. Det er så koselig og på en måte blir vi alle kjent med hverandre på nytt. Nå har vi gått i klasse sammen i snart tre år, men vi lærer stadig nye ting om hverandre. ♥
Denne gangen bar turen til Amandus Festivalen som fant sted i Lillehammer. Dette er en film festival der unge mennesker fra hele verden konkurrer og viser frem filmene sine. Nå skal ikke jeg skryte på meg at jeg er en av de som er super flinke til å lage filmer, men det er morsomt å se at klassekamerater blir nominert og ikke minst at de gjør det så bra. En ting som hvertfall er helt sikkert - er at vi koste oss kjempe masse. Dette var jo den siste klasseturen før vi er ferdig på videregående, men vi koste oss gløgg ihjel hele gjengen. ♥