5 TING JEG VIL GJØRE I APRIL

bloggbakgrunn.png
 

W E L C O M E  A P R I L 

 

♥ Når jeg tenker på april tenker jeg blomster og vår. Jeg hadde et lite håp om at snøen skulle være borte før vi gikk inn i April måned, men det blir nok noe utsatt. Derfor har jeg valgt å tenke at våren begynner i april isteden for mars (hehe). Når det kommer en ny årstid lager jeg alltid en fin og ny bakgrunn med masse inspirasjon. Ettersom min nåværende bakgrunn fortsatt er fylt med juletrær, snø og nisseluer er det på tide med en ny bakgrunn. 

♥ Bli flink til å spare. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er flink til å bruke penger på unødvendig ting og ting jeg ikke trenger. Tro det eller ei, har jeg blitt veldig mye flinkere til å spare enn hva jeg en gang var - og for ikke å glemme syntes jeg også at det er kjempe gøy å spare. 

♥ Tredje punkt henger nok litt sammen med punktet over, nettopp dette å spare. En ting jeg virkelig må bli bedre på å er lage mat for å ha med på både skole og jobb. Det blir fort mye penger når man skal kjøpe lunsj hver dag. Jeg er jo så glad i å lage mat, så meal prep er noe jeg skal begynne mer med. 

♥ Et punkt i denne spalten som alltid må med er delen der blomster kommer inn i bildet. For dere som kjenner meg og har fulgt med helt siden jeg startet å blogge, er jeg en skikkelig blomster-elsker. Derfor kommer vi ikke foruten punktet der jeg skal bli enda flinkere på å kjøpe en bukett med blomster! Blomster gjør meg så glad.  

♥ Nyte hvert øyeblikk. Det er ikke lenge til skolen er ferdig og det er selvfølgelig noe jeg gleder meg kjempe masse til, men det er også noe som skremmer livet av meg. Det virker litt som at alt er ferdig på et blunk. Jeg har vært så heldig at videregående har vært en drøm og jeg har kost meg helt enormt mye. Derfor er siste målet for april å nyte de siste månedene av tretten år skolegang ekstra mye.