MINE TATOVERINGER

hey alle i hoppa. 
Idag tenkte jeg at jeg skulle lage et innlegg rundt tattoveringene mine. Jeg har ikke veldig mange, men det er tattoveringer som betyr mye for meg og kanskje for noen forteller de mye om hvem jeg er som person. Jeg syntes tattoveringer er kjempe gøy, og for meg personlig er det viktig at hver tattovering har en betydning. Dette er det selvfølgelig delte meninger om, men for meg personlig er dette svært viktig. 

 

WARRIOR with birds (2016) 
Dette var min første tatovering og det er kanskje denne som betyr aller mest for meg. De som kjenner meg vet at jeg har hvert igjennom et "lite" helvete når det kommer til mobbing. Barnskolen og store deler av ungdomsskolen var et mareritt som jeg til den dag i dag sliter med. Jeg syntes det er super deilig å ha noe som alltid er på meg som kan minne meg på det at jeg faktisk kom meg gjennom det og at jeg sitter med alt jeg har oppnådd nå, mot alle odds. Tattoveringen er inspirert av Demi Lovato sin sang "warrior". Dette er en sang som betyr utrolig mye for meg, jeg får gåsehud bare å tenke på det. 

 
IMG_1232.jpg
 

STRENGHT (2017)  
Denne tattoveringen henger litt sammen med warrior tattoveringen min. Den handler egentlig om det samme, men den er plassert på et annet sted slik at jeg bare kan se ned på hånden min for å få en liten påminnelse (klisje). 

 
 

WAVE (2017)

Det blir vanskelig å favoritisere tattoveringene mine, fordi jeg er så glad i alle sammen, men denne er jeg veldig glad i. Den er veldig liten og syntes kanskje ikke så godt, men jeg elsker at den syntes og at den er der. Denne tattoveringen betyr noe så klisje som "life has ups and downs, just like the waves". 

 
IMG_1234.jpg
 

AMBITIOUS (2017) 

Denne tattoveringen tok jeg sammen med bølgen jeg har på foten. Dette er nok den tattoveringen som forteller mest om hvem jeg er som person. Jeg har alltid vært veldig ambisiøs og hatt store mål for livet. Det er det denne tattoveringen symboliserer. 

 
IMG_1233.jpg