EN SMAK AV SOMMEREN

Hei alle sammen! 
Fredagen som var, tok jeg turen innom Bik Bok i Karl Johan for VIP launch party, i forbindelse med Eirin Kristiansen sin kolleksjon for Bik Bok. Personlig er jeg dessverre ingen stor fan av Bik Bok, men denne kolleksjonen overasket meg veldig. Den skriker sol, sommer og glede. Og hele kolleksjonen er fylt av sommerlige farger som hvit, denim og skikkelig blomster print - kvaliteten er heller ingenting å utsette på. 

Untitled-1.jpg
ABABB639-5AAD-4555-9BA8-8034EB7353AF.JPG

Eirin er en av de få bloggerne jeg fortsett er innom flere ganger om dagen. Jeg tror jeg har fulgt hun i nærmere 5-6 år og hun er fortsatt en av de jeg alltid er innom. For ikke å glemme er hun utrolig søt og hyggelig in person - rett og slett en nydelig dame. Jeg fikk rappet med meg et par plagg og jeg er storfornøyd med begge plaggene. Jeg kjøpte ola jakken og den flotte kjolen som Eirin har på seg på bildet. Jeg kommer derimot ikke til bruke den som en kjole, men som en kimmono (slik hun har på bildet). Jeg syntes den er nydelig som kjole også, men jeg har altfor store pupper (hihi) til å få den kneppet igjen - noe jeg syntes er helt greit, fordi jeg syntes det er en finere look med den åpen. Helt fantastisk at det er et 2 in 1 plagg.