FREDAGSTIPS: FILM

Hei alle sammen! 
Da var det klart for ukens faste fredagsspalte - nemlig fredagstips. Denne uken tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om en film jeg så for ikke altfor lenge siden (og sett hundre ganger etter det). For meg er fredager filmdagen - det tror jeg det er for mange. Dagens filmtips er en skikkelig klisje av en kjærlighetsfilm som handler om to bestevenner, der jenta forelsker seg i broren til sin bestevenn. 

kissingbooth.jpg
 

KISSING BOOTH

Som jeg skrev er dette en skikkelig kjærlighetsfilm, men en bra en. Som sagt handler denne filmen om to bestevenner, der jenta i filmen forelsker seg i broren til bestevennen. Dette blir et trekantdrama uten like, but I love it. Jeg har funnet ut at min guilty pleasure er nettopp filmer som dette (tror og håper flere kjenner seg igjen i det, hehe). Spørr du meg er dette den perfekte filmen for en fredagskveld - denne må dere se!

Ellers ønsker jeg alle sammen er kjempe fin fredag og en fin helg! Jeg sitter i snakkende stund i et varmt telt på stavern festivalen, men herregud som jeg koser meg! Innlegg kommer♥

Anette Eilertsen