5 TING JEG VIL GJØRE I MAI

Untitled-3.jpg
 

WELCOME MAY

 

♥ Nå som det fine været endelig har begynt å vise seg litt oftere, har jeg som mål å tilbringe mer tid utendørs. Det er så lett å bli sittenes inne under teppe med en serie når det kaldt og mørkt - på sommeren er det stikk motsatt, da er jeg ute mye om ikke hele tiden. Enten det er piknikk i frognerparken, grillkveld med jentene eller bare å sitte ute å njute. 

♥ Nå er det ikke veldig mange månedene før jeg forlater alt og alle. Derfor har jeg denne måneden og alle månedene frem til jeg flytter, satt meg et mål om at jeg skal tilbringe så mye tid jeg bare kan med nære og kjære. Jeg merker at det er en liten klump i magen - derfor er det enda viktigere for meg å tilbringe tid med de jeg er glad i. 

♥ Dere som kjenner meg eller har fulgt med siden jeg staret vet at det aldri går en "5 ting jeg vil gjøre i..." uten at blomster blir nevnt. Dette er intet unntak. BLOMSTER, nå har jeg endelig fått kjøpt meg en vase til, så nå slipper jeg problemet med å stå mellom to blomsterbuketter - nå kan jeg bare ta med meg begge to. 

♥ Denne sommeren kommer for det meste kun til å bestå av jobbing, men jeg har veldig lyst å unde meg et par dager på ferie. Nå star allerede Stavern festivalen på planen, men jeg har veldig lyst å reise til enten Amsterdam eller Berlin. Så det er noe jeg har lyst å bestille denne måneden. 

♥ Jeg føler at mai er måneden for en skikkelig wardrobe clearout. for meg er wardrobe clearout et elsk hat forhold, for jeg elsker å rydde ut og finne frem klær jeg ikke har sett siden forrige sesong - samtidig er det alltid et evig mas (haha). Men det er hvertfall noe jeg håper jeg kan få til denne måneden.