THE PERFECT SUMMER BAG

Hei alle sammen. 
En ting jeg virkelig har siklet på nå i snart et år er Cult Gaia sine flotte vesker. Jeg falt helt pladask da jeg så veskene første gang - Det var kjærleik ved første blikk. For litt over en uke siden var jeg innom de hyggelig jentene på Edition i bogstaveien, og sikkret meg denne fine sommervesken.

brownwithback.jpg
FullSizeRender-4.jpg

Vesken er laget av bambus så den er veldig skjør, men den er overraskende solid. Den er så unik og gjør et helt antrekk, spesielt et antrekk med natur toner som brun, beige og hvit. Elsker at den er så speisell, dette gjør også at den gjør seg godt alene med et ellers casual antrekk. En annen ting jeg bare må anbefale dere er de fine sommerskoene. Jeg er vanligvis ikke stor fan av wedge-heel, men disse fra Castaner kjøpte jeg på net-a-porter for noen måneder tilbake og de er bare helt fantastisk gode å gå i. I tilegg er de super fine og sommerlige

IMG_1552.jpg