GRATULERER MED DAGEN

Hei alle sammen♥
Da var dagen kommet. Denne 17. mai er nok en dag jeg sent vil glemme, for i år har jeg nemlig vært russ. Jeg har ikke fått blogget så mye om det, rett og slett fordi jeg har valgt å ta russetiden svært rolig, men i dag ble det en real fest med både russetog, god mat, herlig vær og for ikke å glemme - fikk jeg tilbringe dagen med mine næmeste venner. Det slo meg at dette er den siste 17.mai jeg feirer i Norge på 4 år. Det er rart hvordan slike dager på en måte blir de siste på lang, lang tid.

bloggen_russ2.jpg

I dag var det selvfølgelig duket for et skikkelig russetog - ala Nannestad videregående. Jeg koste meg masse, danset masse og sang til jeg omtrent ikke hadde stemme igjen. Etter toget hoppet jeg i bilen og var med på russetoget på Jessheim - en skikkelig fest det også. Nå sitter jeg hjemme, i godt selskap og spiser en god middag. Hva planene for resten av dagen er, vet jeg ikke enda. Men jeg har kost meg veldig, og ikke minst er jeg evig taknnemlig for at værgudene også var med oss♥ 

bloggen_russ1.jpg
 

HIPP HIPP HURRA

♥ 

 
bloggen-russ.jpg

Alt i alt har jeg hatt en strålende 17. mai og en enda mer strålende russetid. Det er jo dette vi kommer til å huske fra videregående. Ellers vil jeg bare ønske alle sammen er fortsatt strålende 17. mai, husk å ta vare på alle sammen rundt deg og sist, men ikke minst - nyt dagen, nyt været og husk å spise masse god mat♥