SUMMER VIBES

Hei alle sammen! 
Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det er at sommeren endelig er her. Etter en lang og kald vinter er det deilig å se at temperaturmåleren endelig viser 25 grader. Det fine været er jo selvfølgelig noe man må utnytte, spesielt på en fri dag. Jeg og jentene pakket bagen med pledd, frukt, potetgull, engangsgrill og pølser og tok oss en tur til tjernet, syntes det er så deilig at tjernet bare ligger en liten kjøretur unna - det gjør at det også er lettere å gjøre sånne ting oftere. 

Som jeg alltid sier, så er det sånne dager som dette jeg kommer til å savne aller mest. Med de beste og nærmeste vennene jeg har. Derfor er det ekstra viktig og ekstra koselig å gjøre ting som dette. Det er noe jeg setter uvurderlig pris på. Litt senere i kveld er det også duket for kino, noe jeg også gleder meg masse til. 

IMG_1744.jpg
IMG_1739.jpg
IMG_1742.jpg