EN TÅRE I ØYEKROKEN

Hei alle sammen! 

Den siste tiden, eller de siste ukene har vært så stappfulle med både skole og jobb at jeg rett og slett har glemt bort alt, men fra og med i dag er jeg ferdig på skolen og kan ta sommerferie med god samvittighet. Samtidig som det er deilig at jeg endelig har sommerferie - er det rart å tenke på at jeg nå er ferdig med 13 år skolegang. Det var med en tåre i øyekroken jeg sto på avsluttningen igår. For å si det sånn var det vanskelig å holde tårene tilbake. Etter avsluttningen, var alle i klassen på en ordentlig fest med lærerene - noe som vi hadde gledet oss til i tre år. Vi var også en liten tur innom skolen idag, og da kom selvfølgelig tårene for fullt. Det var tungt og litt rart å tenke på at dette var siste gang alle sammen var samlet. 

IMG_2167.jpg

Jeg kan med hånden på hjertet si at de tre årene jeg nå legger bak meg, har vært de tre beste årene i livet mitt. Videregående har kun vært fantastisk, det er egentlig det eneste ordet som beskriver videregående for meg. Jeg har fått muligheten til å bli kjent med så utrolig mange flotte mennesker og fått så utrolig mange muligheter til å utvikle meg som person og ikke minst utvikle meg i bransjen. Jeg kan ikke gjøre annet enn å smile når jeg ser tilbake på alle opplevelsene og minnene fra videregående. Alle vennskapene og minnene er noe jeg kommer til å ha med meg livet ut. 

IMG_2176.jpg

Nå er det sommerferien som står for tur, deretter har jeg en spennende tid i møte, for i slutten av august tar jeg med meg alt å begynner et nytt kapittel på fire år i New York.