FAMILY WEEKEND

Hei alle sammen! 
Denne helgen har hvert helt fantastisk. Etter jobb på Lørdag, tok jeg og mamma turen opp til bestemor i Telemark. Både pappa og resten av familien var alt i Telemark da vi ankom i går ettermiddag. Vi var i Telemark for å feire bestemors 85 års dag. Vi var ute å spiste og koste oss til sent, sent på kveld. Der bestemor bor er en drøm i seg selv. Det er ikke mange som kan sitte på verandaen å ha en utsikt som omtrent tar pusten fra deg. Ingen andre ord enn magisk, kan beskrive det. I dag tidlig var jeg og mamma å tok oss et morgenbad i Nordsjø somkun ligger et steinkast unna, igjen helt fantastisk. Med tanke på den ekstreme varmen som har vært den siste tiden, var vannet super deilig. 

IMG_1920.jpg

Bestemor er en dame som har all mulig av frukt og godsaker i hagen. Jeg og min kjære kusine Hedda, bestemte oss derfor for å plukke med oss litt rabarbra med hjem. Planen er å lage en smuldrepai med rabarbra, ellers fikk jeg et tips om at det er super godt å ha i smoothie også. En ting er hvertfall helt sikkert - disse to dagene kom på perfekt tidspunkt. Det er noe med det å bare komme til et sted der man bare kan slappe helt av, nye utsikten og bare kose seg. Og det gjorde vi alle man alle.  

 
IMG_1928.jpg
 

I går når vi var ute for å spise bursdagsmiddag, var vi på et helt fantastisk sted. Jeg syntes det er så fint å se at steder som er gamle og oftest har forfalt blir holdt liv i. Det er også morsomt å høre gamle historier om steder vi er på. For pappa og hans to søsken har vokst opp i Telemark og vært mye på dette stedet. Da er det morsomt å høre om hvem som bodde hvor, hvordan de menneskene var og ikke minst hvordan stedet en gang var. Litt god gammeldags mimring og historier slår alltid godt an. 

IMG_1926.jpg

♥♥♥

IMG_1923.jpg
 

BREATHTAKING VIEW ♥

 
IMG_1922.jpg
IMG_1924.jpg

Håper alle sammen har hatt en kjempe fin helg og ikke minst kost seg i det fine været♥ Ønsker alle en fin kommende uke og lykke til alle som har eksamen.