STAVERNFESTIVALEN 2018

Hei alle sammen!
Da var stavernfestivalen bare historie og en haug med gode minner. Jeg merker at jeg kun sitter å smiler og ler når jeg skriver dette, for forrige uke var helt fantastisk. Enda mer fantastisk var det at jeg fikk lov å dele denne opplevelsen med to av mine nærmeste venniner. Og for ikke å glemme andre mennesker vi ble kjent med. Det er noe med festivallivet - der alle bare er gode venner. For ikke å glemme var lineupen på stavern veldig bra. Dua Lipa, Wiz Khalifa, David Guetta, Sigrid, Astrid S og for ikke å glemme - Post Malone. Det var uten tvil Posty jeg gledet meg mest til, og for å si det sånn ble jeg alt annet enn skuffet da han gikk av scenen. Det var helt rått!

Untitled-23.jpg

Vi valgte å jobbe som frivillig på festivalen, noe jeg virkelig kan anbefale mange. Ja - det var lange dager med slitsomt og til tider kjedelig arbeid, men igjen var det en helt fantastisk opplevelse. Jeg ble kjent med utrolig mange flotte mennesker og det var utrolig morsomt å møte kjent folket på festivalen etter en lang arbeidsdag. Sånn økonomisk sett så lønner det seg veldig å jobbe som frivillig, for vi fikk alt gratis. Festivalpass for alle dagene og inngang til campen var all for free. 

Untitled-2.jpg

Alt i alt har Stavernfestivalen vært helt fantastisk. Gode minner, sene kvelder (noen senere enn andre, hehe), nye mennesker, noen gamle bekjente og fantastisk musikk. Jeg har hvertfall kost meg utrolig masse. Festivaluken var jo årets ferie for meg, men mer trenger jeg ikke. 

Anette Eilertsen