5 THINGS I WANNA DO IN JULY

WELCOME JULY

Wardrobe clearout er noe jeg vil få gjort så snart som mulig. Jeg har masse klær jeg ikke bruker som andre kan få bedre nytte av, i tillegg til at jeg har masse klær jeg ikke bruker. Tenker at en wardrobe clearout hadde passet perfekt nå som jeg snart skal legge alt i kofferter å flytte. 

Pakke - apropos det å flytte - så har jeg veldig lyst å begyne å småpakke litt. Hver gang jeg skal ut å reise eller skal ett eller annet, så er jeg alltid tidlige ute med å pakke. Med tanke på at jeg skal pakke ned nesten alt jeg eier - syntes jeg det er på tide å begynne å pakke ned litt (hehe). Tenker kanskje å begynne med klær som jeg ikke bruker nå som det er så varmt. Ååå som jeg gleder meg♥

♥ Spare!! Det er ikke til å legge skjul på at det jeg nå snart skal gi meg ut på - ikke er gratis. Derfor jobber jeg såpass mye også prøver jeg å spare så mye som overhode mulig. 

♥ Gjøre mest mulig på kortest mulig tid. Månedens spalte dreier seg veldig mye om nettopp det at jeg skal flytte - nummer fire denne måneden er intet unntak. Jeg har lyst å gjøre mest mulig før jeg reiser, og med det mener jeg å være med flest mulig og gjøre mest mulig. Det meste kommer til å forandres når jeg flytter - så derfor har jeg lyst å gjøre mest mulig med de menneskene som betyr mye for meg. 

♥ Lese en bok. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er en lesehest - noe jeg syntes er litt trist med tanke på at det finnes så utrolig mange bra bøker der ute. Jeg har vært så heldig at jeg har fått låne en bok av forfatteren Lucinda Riley. Den heter "de syv søstre" - det er en bok jeg veldig gjerne har lyst å lese denne måneden.