FREDAGSTIPS: PODCAST

Hei alle sammen og god fredag. 
Jeg tenkte jeg skulle kjøre i gang enda en ny spalte her på bloggen. Når jeg selv leser blogger syntes jeg at spalter er veldig morsomt og interessant, det er noe jeg alltid ser litt frem til. Derfor har jeg tenkt å lage en fredagsspalte som jeg har valgt å kalle "fredagstips". Denne spalten kommer da hver fredag, med nye fredagstips. I dagens fredagstips tenkte jeg å tipse dere om noe jeg virkelig har fått helt dilla på den siste tiden, nemlig podcasts. Jeg merker at jeg er ganske så lei av å alltid se på serier og filmer. Derfor syntes jeg at podcast er et fin mellomting. Jeg setter alltid på en podcast når jeg skal rydde/vaske, spise frokost eller bare ligge å sole meg. 

fredagstipsa.jpg

JANKA OG MARTES PODCAST

Jeg har selvfølgelig en favoritt podcast, og det er Janka og Martes podcast. Den er så utrolig morsom og det er en podcast fylt med syke historier som jeg tror alle både jenter og gutter kan kjenne seg igjen i. Det er humor, diskusjon, historiefortelling og mye guttesnakk. Ikke nok med det syntes jeg komboen av Janka og Marte er helt genial. Janka Polliani er jo norges svar på fashion, og Marte Bratberg er en sprudlende radiovert i morgenshowet til NRJ. Denne poden må dere sjekke ut og hvis det er noen av dere som har noen andre podcaster å anbefale, så legg igjen en kommentar så skal jeg sjekke ut poden. 
 

Ellers ønsker jeg alle sammen en kjempe fin helg og njut sommerværet!