MYE Å TENKE PÅ

Hei alle sammen. 
Nå er det en god stund jeg har tittet innom bloggen, det er igrunn kun fordi at jeg har ekstremt mye å tenke på om dagen. Ikke minst jobber jeg omtrent syv dager i uken, i håp om å få inn mest mulig penger til jeg flytter neste måned. De siste ukene har både tankene og følelsene tatt litt overhånd. Jeg merker at det tærer på både fysisk og psykisk når det kommer til tanken på å flytte. Jeg gleder meg selvfølgelig mer enn noe annet, men det er rart hvordan store forandringer endrer hverdagen - og jeg står ovenfor den største forandringen hittil i livet mitt. I helgen som var hadde jeg invitert mine nærmeste venner på en liten "goodbye-party", noe som var veldig hyggelig. Det er jo også noe jeg har gått rundt å tenkt på den siste tiden. Det er liksom noe rart med det å skulle reise fra alt og alle - selvom vi alle går hver vår vei. 

 
bw_1.jpg
 

Som sagt er det også mye jobbing om dagen - noe som jeg elsker, men det tærer selvfølgelig på energinivået det også. Jeg syntes det er så deilig å endelig ha fått en rutine på jobbingen, nå som jeg jobber så mye. Jeg hadde noen dager fri og tenkte med meg selv "hvordan skal jeg fylle dagen i dag", hehe. Som dere skjønner er det mye tanker og mye følelser om dagen, men det er noe jeg føler bare er en del av hele "flytte bort"-perioden. Ellers er det ikke mye annet å fortelle eller dele.

Bortsett fra at det selvfølgelig er mye som skjer oppi hode om dagen så har jeg det så bra. Jeg nyter hver eneste dag med både venner og familien, og jeg er stadig ute på nye eventyr og finner på mye sprell. De som kjenner meg, vet at jeg er et klisje-menneske uten like, så dagens klisje er man blir ikke mer lykkelig enn hva man gjør det til selv - og nå er jeg mega lykkelig. Håper alle sammen har kost seg på ferie - og til dere som skal på ferie nå de nærmeste dagene - kos dere super masse og njut! 

LIFESTYLEAnette Eilertsen