A STROLL THORUGH THE PARK

 // New York time 11.31

Er det rart jeg elsker denne byen?. Hver gang jeg er i central park, enten det er for en gåtur eller bare en lunsj, blir jeg like amazed over hvor fantastisk denne parken er. Jeg setter kanskje enda mer pris på parken nå som jeg bor her. For det er ikke til å legge skjul på at Manhattan kan bli mye en gang iblandt, derfor er det så deilig å ha en central park, der man bare kan koble litt av. Den er også full av kjærlighet, bare de få timene vi var i parken var det flere frierier og bryllupsfotograferinger, ååå det er så koselig

skjermbilde_2018_09_22_kl-2018448-1-1537716691105.jpg
just a walk through central park1.png
skjermbilde_2018_09_22_kl-2018448-1-1537716719041.jpg

I går var det en god lunsj i parken som sto på agendaen. Det jeg elsker mest av alt - er det å ha muligheten til å kjøpe mat og ta med seg hvor som helst. Enten det er til parken, langs vannet eller bare på en benk. Selvfølgelig er central park en av favorittene, for den utsikten er intet annet enn breathtaking. En annen fin ting er at alle benkene i parken er gravert med hver sin quote fra viktige og historiske personer gjennom tidene. På en måte gjør det parken så mye mer personlig og intim. 

Anette EilertsenLIFESTYLE