TO TRAVEL IS TO LIVE.

ROME

WHEN IN ROME

ROME 2017

De siste årene har virkelig fått smake på gleden ved å reise. Da jeg var liten var det bilferier med familien til Sverige og Danmark som var tingen, men etter at jeg har blitt noen år eldre har jeg begynt å utforske verden enda mer. Min trofaste reisekamerat er ingen andre enn min kjære mamma. De siste to årene har vi reist til København, Roma, Paris, Barcelona, Vilnius, Praha, London og sist, men ikke minst New York. Så de siste årene har det virkelig ballet på seg med reiser og vet du hva? jeg elsker det. 
Etter hver eneste reise jeg er på føler jeg alltid at jeg sitter på litt mer kunnskap og litt mer forståelse av landet, kulturen og folkene i det landet jeg har besøkt. 
Etter hver eneste reise jeg kommer hjem fra sitter jeg alltid igjen med en sånn god følelse. Det er litt av samme følelsen når du møter en ny person og blir litt kjent. Jeg føler jeg blir litt kjent med landet.

SEE THE WORLD

COPENHAGEN 2017

I min 18 års bursdagsgave var jeg så heldig å få tur til Roma av mamma og pappa. Roma er en sånn by som har i grunn alt du kan tenke deg. Museumer, shopping, historie, god mat (vin og gelato er favoritt). 
Roma er kanskje en av de mest interessante stedene jeg har besøkt, mye på grunn av historien. Det var så uvant for meg å se en sånn by som har så mye historie, blitt til en ny-moderne og fancy by. Jeg personlig er ikke veldig interessert i museumer og historie når jeg er på ferie, men historien i Roma er bare for interessant og spennende til å misse. 
Så spør du meg, så er det alle de tingene som gjør Roma så anderledes fra alle de andre byene så spesiell. 


To move, to breathe, to fly, to float,
To gain all while you give,
To roam the roads of lands remote,
To travel is to live.
— Hans Christian Andersen

18157300_646502038893645_3007335148638726629_n.jpg

COPENHAGEN

2017

Jeg er jo en jente som elsker alt som har med mote å gjøre, og det er nok ikke til å legge skjul på at New York da var og nå er en forhåndsfavoritt. Jeg var så heldig å besøke New York i to hele uker i sommeren 2016. NY er jo bare en by som står på alle jenters ønskeliste, og det med god grunn. Dette var en by der jeg virkelig følte meg hjemme og veldig velkommen. ve besøkte mange severdigheter og spiste ufattelig mye god mat. Når jeg er ute å reiser er jeg sjeldent på de typiske turiststedene, men heller der de lokale er. 

16998721_616422435234939_3333302460150824779_n.jpg

ROME

2017

2017 har virkelig hvert året der jeg har reist veldig mye, og jeg er så glad for at jeg har prioritert reiser og opplevelser fremfor alt annet. Som jeg har skrevet er reising noe jeg personlig tjener ufattelig mye på. Jeg lærer og opplever ting som man ellers ikke ville. 
Det beste med det er at 2017 ikke er over og det er heller ikke de planlagte reisende. Neste tur går Gdansk på jentetur, før det er London i romjulen som står for tur. Jeg gleder meg