HELLO NEW YORK

New York time: 21.20

Hei alle sammen! 
Nå har jeg og mor endelig kommet frem til New York. Vi landet sent fredag kveld, men med en lang reise og en god dose jetlag ble det rett i sengs på hotellet når vi kom frem. Nå ligger jeg her rett ut og er super sliten i bena etter en lang, men fantastisk dag. Vi skal være her kun et par dager, men hovedgrunnen for at vi er her er fordi jeg skal besøke litt forskjellige skoler og eventuelt få hjelp med litt søking

 Hehe, rett før vi omtrent ble påkjørt

Hehe, rett før vi omtrent ble påkjørt

blogg2.jpg

Vi har ikke lagt noen store planer, annet enn å bare nyte vært eneste sekund her♥. Jeg og mor var i New York i hele to uker for bare halvannet år siden, men det er fortsatt mye igjen å se og oppleve. Vi skal hvertfall kose oss gløgg ihjel. Jeg skal selvfølgelig titte innom bloggen i løpet av de dagene vi er her, jeg har et par innlegg jeg vet jeg vil lage når jeg er her. ♥