TOP OF THE ROCK

New york time: 15.24

Hei fra New York alle sammen♥ 
Nå har vi akkurat kommet inn på hotellet etter noen timer ute. Idag har vi vært å besøkt Rockefeller. Sist vi var i NY var vi på Empire State Building, men for å være helt ærlig var det en liten nedtur. Selvfølgelig er jo det også en ting man burde krysse av på "things to do in New York", men hadde jeg valgt mellom de to, hadde det uten tvil blitt Rockefeller. Resten av dagen har vi planer om å reise til Brooklyn for å spise middag, besøke Brooklyn bridge og egentlig bare nyte dagen. Brooklyn er uten vil mitt favorittsted, så hjemmekoselig og rolig by med kaoset Manhattan bare et steinkast unna - love it♥ 

 
bloggen.jpg
 

I tillegg til at jeg nyter dagene her i favorittbyen, er det også bursdagen min idag (happy b-day to me). Jeg og mor var en tur innom Saks Fifth Avenue i sta, der kjøpte jeg meg en liten bursdagsgave til meg selv, den kommer nok på noen bilder på morgendagens innlegg - stay tuned

bloggen3.jpg
bloggen4.jpg