CENTRAL PARK

Er det en ting som virkelig fascinerer meg med New York og Manhattan, så er det Central Park. Det er virkelig ikke til å legge skjul på at Manhattan i seg selv er det komplette kaoset. Det er jo kaos delen som gjør at jeg elsker byen, men Central Park er nok en livsredder for både beboere og turister. Det at du har en rolig, nærmest komplett stille sted mitt i kaoset er bare sykt deilig. Jeg og mor var i parken i går og det er like deilig hver eneste gang. Man ser skyskraperne gjennom trærne, men det er omtrent muse stille. Det er helt fantastisk♥.

CP2.jpg
 

♥Bethesda Terrace and Fountain

Mitt desidert favorittsted i Central Park er den lange promenaden og fontenen. Plassen der fontenen ligger er jo et ikon i seg selv, den er sett i alle slags både filmer og serier. For alle gossip girl elskere (sånn som meg) er det her Blair og Chuck gifter seg. Jeg husker at første gang jeg besøkte New York, var dette et sted som sto på to-do-listen min. Langs promenaden som leder til fontenen er det både gatemusikanter og kunstnere. I parken er det også mange menneskevandte ekorn, de kommer alle ekstremt nærme deg. 
Så parken i seg selv er full av sjarm og ikke minst er det veldig mye man må få med seg, for denne parken er så stor, at den like godt kunne ha hvert en bydel♥.

CP1.jpg
CP3.jpg

Ikke bare er dette et ikonisk sted som alle burde besøke, men det er også det perfekte stedet for å knipse noen Instagram bilder. Med den fine fontenen i bakgrunnen, inne under (der Chuck og Blair gifter seg) osv. Mulighetene er underlig. Jeg utnyttet selvfølgelig stedet til å ta noen bilder, disse kommer i et annet innlegg. Så med andre ord, hit må du reise om du tar turen New York. Det er også det perfekte stedet for en liten gåtur eller joggetur om du er ordentlig sprek på ferie, hehe

 
CP6.jpg