CUPCAKE ATM

 
bilde.jpg
 

En morsom liten greie jeg hadde på to-do-listen min for denne turen, var å besøke Sprinkles Cupcakes som ligger på Lexington Ave. Dette er ikke bare en hvilken som helst butikk som selger søtsaker, men de har en morsom liten vri på hvordan du kan kjøpe cupcakes. Nemlig en liten bankautomat, men isteden for penger - får du cupcakes♥ 

IMG_0368.jpg
 

WHERE TO FIND ME

780 Lexington Ave, New York, NY 10065

Det er jo ikke noe hokkus pokkus, men en morsom ting å se og gjøre. Cupcakesene er også kjempe gode. Som alltids går jeg for en red velvet, uten tvil min favoritt. Om du går inn i butikken er det også is, cookies, milkshakes osv, de har rett og slett alt. Når vi var der så vi fort at dette er en skikkelig turistattraksjon, det var kø når vi kom dit - kun fordi folk skulle ta bilder

 
IMG_0369.jpg

♥    ♥    ♥